Placeholder image
Placeholder image
تمام مراحل تهیه کشمش طلایی کاشمر بر این گونه میباشد که از گاز گوگرد برای دودی کردن کشمش استفاده می‌نمایند. به این ترتیب که پودر گوگرد را داخل سینی کوچکی ریخته و آن را آتش می‌زنند. برای همگن شدن پخش گوگرد دریچه‌هایی در بارگاه تعبیه شده که با باز و بسته نمودن تدریجی آن جریان هوا در داخل بارگاه برقرار می‌شود
برای تهیه کشمش سبز قلمی کاشمر از انگور پیکامی رسیده استفاده میکنند . کشمش سبز قلمی همچون کشمش آفتابی در محلول تیز آب فرو می‌برند و تنها تفاوت آن با کشمش آفتابی این است که به جای پهن کردن در آفتاب آن را در سایه و روی بند خشک می‌کنند.
Placeholder image
Placeholder image
برای تهیه کشمش افتابی از رقم پیکانی و رسمی استفاده می‌گردد و برای این منظور انگور را پس از برداشت از محلول تیز آب فرو برده و سپس آنرا در محلی تمیز و در معرض تابش نور مستقیم نور خورشید پهن می‌کنند.
برای تهیه کشمش مویزر بیشتر از رقم رزقی استفاده می‌شود. برای این منظور انگور را پس از برداشت در محلی تمیز و عاری از هرگونه آلودگی پهن کرده و پس از خشک شدن انرا جمع‌آوری کرده و در سبدهای بزرگ نگهداری می‌نمایند.
Placeholder image

محصولات

کشمش کاشمر
کشمش سبز قلمی کاشمر
کشمش سبز قلمی کاشمر
رتبه : 5.0
100 امتیاز

3 کیلویی از 250000 ریال تا 350000 ریال
کشمش کاشمر
کشمش طلایی کاشمر
کشمش طلایی کاشمر
رتبه : 4.5
80 امتیاز

3 کیلویی از 150000ریال تا 250000ریال

محصولات